Проф​​есионална гимназия по транспорт

Новини

Благотворителна кауза

ПГТ събира дарения под формата на топли дрехи и обувки за "Кризисен център за деца жертви на трафик или пострадали от насилие".

Дарение на учебници за 8-ми клас

От началото на учебната 2022/2023 г. Професионална гимназия по транспорт дарява учебници на 8-ми клас от издателство „Просвета“.

Полезна дейност

Клубът "Биоразнообразие на растенията в България" с участници от 12 А клас от НП "Занимания по интереси" тази есен реализираха облагородяване на почвата и засаждане на теменужки и незабравки в училищния двор на ПГ по транспорт. Учениците осъществиха и есенната резитба на растенията пред гимназията заедно с ръководителя на клуба инж. Нора Димитрова.

Европейска баскетболна седмица

На 26.11.2022 г. стартира Европейската баскетболна седмица, в която участие взе и Професионална гимназия по транспорт - София, подавайки ръка на децата със специални потребности. По думите на проф. Даниела Дашева, зам. - ректор на НСА, това е първото участие на общообразователно училище в такъв форум.

Състезание по волейбол

Месец след училищния турнир по футбол се проведоха и игрите по волейбол. Домакин на срещите беше 4 ОУ "Джон Атанасов". Учениците от нашата гимназия завоюваха трето място. Срещите бяха изпълнени с много положителни емоции и добра игра.

 Назад Напред