Проф​​есионална гимназия по транспорт

Новини

Покана за родителска среща!

На 11.09.2023 г. от 18:00 часа ще се проведе родителска среща за осмите класове!

Германия 2023 г.

В периода от 22.07.2023 г. до 05.08.2023 г. ученици от ПГ по Транспорт проведоха мобилност в град Лайпциг, Германия в рамките на програма Еразъм + по проект  № 2022-1-BG01-КА122-VET-000078703  "Успешни за утрешния ден: Подобряване на  професионалните компетенции чрез нови технологии за  диагностика и ремонт на автотранспортна техника". Освен практичните занятия учениците успяха да посетят и някои от забележителностите в Германия като зоопарка в Лайпциг завода на VW в Дрезден и разходка с корабчето по река Шпрее в Берлин.
Допълнително може да прочетете от статиите в сайта на район Искър, на сайта на Българско национално радио или в дясно от публикацията на Национално издателство "Аз-буки".

Нашите отличници

Осмокласници от Професионална гимназия по транспорт днес получиха грамоти за отличен успех. Те завършват учебната 2022-2023г. с успех над 5.50. От 8 Б клас, с класен ръководител Елена Маринова са учениците: Георги Деянов, Дийан Ичевски, Константин Веселинов, Иван Сарафски, Михаил Романеско, Иви Стефанова. От 8 В клас с класен ръководител Йоана Драгомирова са учениците: Йоан Кръстев и Йордан Йорданов. С пълно отличие завършва Бранимир Янков от 8 Б клас. Ръководството и целият състав на ПГ по транспорт пожелава на отличниците още по-големи успехи занапред. Нека целите им бъдат смели и големи, защото това именно ще ги мотивира да дават най-доброто от себе си!

“Празника на химията”

Национален младежки конкурс "Празник на химията" , 2023 г. , към СУ "Климент Охридски"
Награждаване на учениците, които участваха с огромно желание в “Празника на химията”- Георги Деянов, Дийан Ичевски и Константин Веселинов от 8 б клас с ръководител Елена Маринова - учител по химия и опазване на околната среда.
♥♥♥📜

Заедно в изкуствата и спорта

На педагогически съвет, проведен на 07.06.2023 година се предложи и прие гимназията да участва в НП "Заедно в изкуствата и спорта" с две групи, както следва по модул "Спорт"🏀:
1. Отбор по баскетбол - за юноши 8 - 10 ученици с вътрешен специалист Николета Атанасов⛹‍♀;
2. Отбор по волейбол - юноши 8 - 10 ученици с вътрешен специалист Запрян Момчилов🤾‍♂

Напред   Назад